THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Rebet Against live at Agiasos

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση των Rebet στην Αγιάσο θα γινει την Πέμπτη 23/12/10 στο cafe bar Σείριος,οι Rebet θα π0αρουσιάσουν για πρώτη φορά στο κοινό της Αγιάσου τα καινούργια κομμάτια τους σε συνδυασμό με προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές απο ρεμπέτικο ρεπερτόριο και όχι μόνο.Περιμένουμε τους φίλους μας απο κοντά για μια ιδιαίτερη παρουσίαση.Rebet Rulez!!!!!!!!!!!!!!

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

rebet against + the huge black garbage bag live at Plomari

Tο Σαββατο 28/08/10 οι Rebet against μαζι με τους The huge black garbage band προσκαλούν όλους τους ρεμπετομεταλλαδορεγγάδες στο Πλωμάρι για να απολαύσουμε μια υπέροχη συναυλία.

Γιατι Agiasos-plomar..............................no woman no mlar

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

AX ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Μια ημέρα αφότου έκανε την τιμή ο θεός Σάκης Κουβάς (ούπς Ρουβάς ήθελα να πώ) στο νησί της Μυτιλήνης να εμφανιστεί για ένα ανεπανάληπτο live, (και βέβαια γέμησε το γήπεδο αφού εμφανίστηκε και η κουτσή Μαρία για να δει το superstar).τα συναισθήματα ολων που πήγαν ηταν θαυμασμού και ευχαρίστησης για την ανεπανάληπτη βραδιά(τι να μας πουν οι Scorpions τώρα????).
Ακόμα πιο ευχαριστημένοι ηταν οι Δημαρχέοι,Νομαρχέοι,σκατέοι  και οι λοιποί που τον φωνάξανε και του σκάσανε 58.000 Ευρώπουλα και του είπαν κι ευχαριστώ.58.000 μόνο γι αυτόν χόρια οι διαφημίσεις μηχανήματα promotion κ.τ.λ.
Μπράβο σας ρε,δώστε γη και υδωρ στο κάθε πρώην φουστανελλά και κάντε συμβούλια επι συμβουλίων για να δώσετε 400 Ευρώ σε ενα τοπικό σχήμα και ξαναπείτε οτι δεν εχουμε λεφτά.
Ουστ ρε όργια,καλά που είστε εσείς να ρίχνουμε κανα γαμοσταυρίδι για να ξεδίνουμε για να μην πάθουμε και καμιά κατάθλιψη.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ακουστε και ψηφιστε το νέο τραγούδι των Rebet


Ενα απο τα καινούργια κομμάτια των Rebet είναι το Ορχηστρικό με το όνομα Πέρασμα, με αυτό το κομμάτι οι Rebet συμμετέχουν στο διαγωνισμό Toyota Music Rock The Space 2  και λόγο του διαγωνισμού βαφτίστηκε προσωρινά Bouzouki alternative.
Το στείλαμε οχι για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απλά για να γουστάρουμε και να ακουστεί και στο America (που θα έλεγε και ο Ζαμπέ )η τριχορδιά, ετσι κι αλλιώς είναι η πειραματική μορφή του και η πρώτη του πρόχειρη ηχογράφηση μαζί με τον Ισίδωρο απλά με μπουζουκάκι-κιθαρόνι  Πριν εξελιχτεί και ηχογραφηθεί με όλα τα μέλη.
Αν σας αρέσει το κομμάτι μπορείτε να το ψηφίσετε στο παρακάτω link
Τα καινούργια κομμάτια έρχονται σύντομα.
Φιλιά απο Αγιάσσο

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Rebet Against the machine live in Athens

Το Σαββατο 29-05 και ωρα 11μ.μ οι Rebet Against κατεβαίνουν Αθήνα για live μαζί με τους φίλους τους,σας καλούμε να απολαύσετε μια διαφορετική συναυλία με κάργα ρεμπέτικα και εμβόλιμα παραδοσιακό πρόγραμμα στα πλαίσια του 5ου Φεστιβάλ Πολιτιστικών ομάδων φοιτητικής εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών.Εισοδος ελεύθερη στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, απο Ουλωφ Παλμε για αυτοκίνητα και απο οδός Ταξίλου για τους πεζούς στο ύψος 5ης στάσης Ιλισίων.Σας περιμένουμε όλους να τα π(ι)ούμε απο κοντά.............


Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Συνεντευξη των Rebet

Στο νεο τευχος του περιοδικου Urban style magazine φιλοξενειται η συνεντευξη των Rebet στις σελίδες 24-25. Μπορειτε να την βρείτε εδώ:http://issuu.com/urbanstylemag/docs/usm14


Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ελευθερη διαθεση Demo

To Demo των Rebet ειναι στην διαθεση των φιλων μας στο παρακάτω Link

http://rapidshare.com/files/363265964/rapidshare.zip. για οποιον θελει να το κατεβάσει.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Βιντεο απο το Αγιασιωτικο καρναβαλι

Βιντεακια απο το Αγιασιωτικο καρναβάλι με την συμετοχή των Rebet στο παρακάτω link

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ


Την Κυριακή που μας πέρασε διοργανώθηκε μια σπουδαία εκδήλωση και πρωτοβουλία για τον πολύπαθο λαό της Αιτής με τιτλο Rock για την Αιτή.Τα κυριότερα group της Λεσβου εδωσαν αφιλοκερδώς το παρών γι αυτον τον ιερό σκοπό και προς τιμή τους.
Δυστηχώς για το σχήμα μας δεν πήραμε πρέφα και ουτε μας ειδοποίησε κανένας σχετικά με το συμβάν παρα μόνο οταν ειδαμε τις αφισες τρεις μερες πριν την εκδήλωση,η αδιαφορία ολων των μουσικών παραγοντων του νησιού ως προς το σχήμα μας ειναι επιδεικτική αφου δεν καταδέχονται ουτε σε φιλαθρωπικές εκδηλώσεις να μας φωνάξουν.
Οι Rebet Against συνεχίζουν απτόητοι κόντρα σε όλους αυτούς που νομίζουν οτι κάνουν κάτι σπρώχνοντας τους παραστεκάμενους τους προβάλοντας τους με κάθε τρόπο.
Τσαμπα η προσπάθεια μας τόσα χρόνια λές και ζητήσαμε ποτέ κάτι απο κανέναν η δεν εχουμε ξαναπαίξει για κάποιον σκοπό Τσαμπα,αισθανόμαστε βαθύτατα πληγωμένοι απο αυτην αδιαφορία και δυστυχώς με αυτες τις κινήσεις δείχνουν οτι πρέπει να μένεις στο κέντρο του νησιού για να κάνεις κάτι και να είσαι μέσα στα πράγματα, όσοι μένουν στα χωριά κοινώς να πάνε να γαμηθούν,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο και στους (φιλους) μας μουσικούς που κοιτάξανε μόνο την πάρτη τους και την σειρά που θα βγει το γκρουπάκι τους αντι να πουν (ρε ξερω και ενα αλλο γκρουπ που θα γουσταρε να συμμετάσχει) σε οποιον το διοργάνωσε αυτό η εστω να μας ειδοποιήσουν ενκαιρα.
Κριμα ρε μαγκες μόνο αυτό εχουμε να πούμε.
Υ.Σ Και μην μας πει κανεις οτι δεν κολλάγαμε με το concept γιατι μερικά γκρουπάκια που παίζανε μονο Rock δεν είναι..............
Καλή καρδιά...............................

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Οι rebet against the machine στο urban style magazine

Oi Rebet against the machine φιλοξενούνται στο περιοδικό urban style


Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΜΟ(Υ)ΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ


Στα πλαίσια της φετινής αποκριάς και των εκδηλώσεων που θα γίνουν στο καρναβάλι της Αγιάσου,ο πυρήνας των rebet (Γ.Σταυρακέλλης-Γ Μαιστρέλλη) συμετέχουν στο καρναβάλι Αγιάσου με το συγκρότημα( ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΜΟ(Υ)ΝΟΣ ΨΑΧΝΕΙ)

Σάτιρα Γ.Σταυρακέλλη-Π.Κουτσκουδή-Σ.Βεγιάζη-Ι.Μαιστρέλλη.
Μεσα απο την σάτιρα η οποία δίνει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο καρναβάλι Αγιάσου οι rebet παραχωρούν την δική τους άποψη σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση της μουσικής ελληνικής πραγματικότητας,με εμβόλιμα συμβολικά αποσπάσματα τραγουδιών που δένουν με την κάθε περίσταση.Επίσης δεν παραλείπεται ο σχολιασμός των φ λεγόντων ζητημάτων που απασχόλησαν την Ελληνική και Αγιασιώτικη πραγματικότητα το χρόνο που πέρασε.
Η σύσταση των rebet στο καρναβαλικό πάλκο θα αποτελείται από τους: Γιωργο Σταυρακέλλη,Γιάννα Μαιστρέλλη,Θανάση Σιόρη,Γιώτα Μαιστρέλλη .
Ρεμπέτης Μο(υ)νος ψάχνει λοιπόν και περιμένουμε τους φίλους του συγκροτήματος την καθαρά Δευτέρα στην Αγιάσο.Ως τότε.....................Proud to be a rebethead!!!!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Διαθεση demo


ο πρώτο επίσημο demo των rebet against the machine εχει ήδη κυκλοφορήσει στην μουσική πιάτσα.Ως σχήμα δεν γουσταρουμε ουτε φραγκα ουτε τιποτα άλλο εκτός να παίζουμε.Το υλικό του demo κυκλοφορει ελευθερα και ΔΩΡΕΑΝ.Μπορειτε να πάρειτε μια ιδεα απο την σελίδα μας στο myspace www.myspace.com/rebetagainstthemachine οπου εχουμε κατεβάσει ολα τα τραγούδια.Σε περίπτωση που καποιος γουστάρει υλικό μπορεί να επικοινωνήσει στο μαιλ semnos1980@yahoo.gr.
Οσο για τα νεα του συγκροτήματος, ευτυχώς που υπάρχουν κάποια τυπάκια που μας γουστάρουνε και μας ακολουθούν όπου κι αν παίζουμε και ετσι παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε.
Οι επίσημοι αντιπρόσωποι και διοργανωτές των πολιτιστικών δρόμενων του νησιού μαζί με τα έντυπα φύλλα μας έχουν γράψει κυριολεκτικά στ αρχήδια τους,(Αμοιβαία τα αισθήματα).Πρεπει να του γλείψεις λίγο για να σου κάνουν αφιερώματα,τεμενάδες,τούμπες και αν δώσεις και κανα κατοστάρικο στο δημοσιογράφο θα σου πάρει και πίπα στην συνεντευξη.
Μερος απο το σχήμα των rebet εμφανίζεται στην ταβερνα Βαγιες στην Αγια Μαρίνα στην Λεσβο.Επιμένοντας ρεμπέτικα πάντα και με κόσμο που ξερει τι ερχεται να ακούσει.
Σε λίγο καιρό μετα τις απόκριες θα εχετε νέα για την επομενη μας δουλειά καθώς και πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης του live cd (Το ΟΧΙ του ρεμπέτικου).
Μεχρι τότε καλά να περνάμε όλοι μας .
Απο τους rebet και την χιονισμένη Αγιάσο ευχόμαστε καλές απόκριες σε όλους


Τ