THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ


Την Κυριακή που μας πέρασε διοργανώθηκε μια σπουδαία εκδήλωση και πρωτοβουλία για τον πολύπαθο λαό της Αιτής με τιτλο Rock για την Αιτή.Τα κυριότερα group της Λεσβου εδωσαν αφιλοκερδώς το παρών γι αυτον τον ιερό σκοπό και προς τιμή τους.
Δυστηχώς για το σχήμα μας δεν πήραμε πρέφα και ουτε μας ειδοποίησε κανένας σχετικά με το συμβάν παρα μόνο οταν ειδαμε τις αφισες τρεις μερες πριν την εκδήλωση,η αδιαφορία ολων των μουσικών παραγοντων του νησιού ως προς το σχήμα μας ειναι επιδεικτική αφου δεν καταδέχονται ουτε σε φιλαθρωπικές εκδηλώσεις να μας φωνάξουν.
Οι Rebet Against συνεχίζουν απτόητοι κόντρα σε όλους αυτούς που νομίζουν οτι κάνουν κάτι σπρώχνοντας τους παραστεκάμενους τους προβάλοντας τους με κάθε τρόπο.
Τσαμπα η προσπάθεια μας τόσα χρόνια λές και ζητήσαμε ποτέ κάτι απο κανέναν η δεν εχουμε ξαναπαίξει για κάποιον σκοπό Τσαμπα,αισθανόμαστε βαθύτατα πληγωμένοι απο αυτην αδιαφορία και δυστυχώς με αυτες τις κινήσεις δείχνουν οτι πρέπει να μένεις στο κέντρο του νησιού για να κάνεις κάτι και να είσαι μέσα στα πράγματα, όσοι μένουν στα χωριά κοινώς να πάνε να γαμηθούν,ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!
Μπραβο και στους (φιλους) μας μουσικούς που κοιτάξανε μόνο την πάρτη τους και την σειρά που θα βγει το γκρουπάκι τους αντι να πουν (ρε ξερω και ενα αλλο γκρουπ που θα γουσταρε να συμμετάσχει) σε οποιον το διοργάνωσε αυτό η εστω να μας ειδοποιήσουν ενκαιρα.
Κριμα ρε μαγκες μόνο αυτό εχουμε να πούμε.
Υ.Σ Και μην μας πει κανεις οτι δεν κολλάγαμε με το concept γιατι μερικά γκρουπάκια που παίζανε μονο Rock δεν είναι..............
Καλή καρδιά...............................