THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Διαθεση demo


ο πρώτο επίσημο demo των rebet against the machine εχει ήδη κυκλοφορήσει στην μουσική πιάτσα.Ως σχήμα δεν γουσταρουμε ουτε φραγκα ουτε τιποτα άλλο εκτός να παίζουμε.Το υλικό του demo κυκλοφορει ελευθερα και ΔΩΡΕΑΝ.Μπορειτε να πάρειτε μια ιδεα απο την σελίδα μας στο myspace www.myspace.com/rebetagainstthemachine οπου εχουμε κατεβάσει ολα τα τραγούδια.Σε περίπτωση που καποιος γουστάρει υλικό μπορεί να επικοινωνήσει στο μαιλ semnos1980@yahoo.gr.
Οσο για τα νεα του συγκροτήματος, ευτυχώς που υπάρχουν κάποια τυπάκια που μας γουστάρουνε και μας ακολουθούν όπου κι αν παίζουμε και ετσι παίρνουμε δύναμη να συνεχίζουμε.
Οι επίσημοι αντιπρόσωποι και διοργανωτές των πολιτιστικών δρόμενων του νησιού μαζί με τα έντυπα φύλλα μας έχουν γράψει κυριολεκτικά στ αρχήδια τους,(Αμοιβαία τα αισθήματα).Πρεπει να του γλείψεις λίγο για να σου κάνουν αφιερώματα,τεμενάδες,τούμπες και αν δώσεις και κανα κατοστάρικο στο δημοσιογράφο θα σου πάρει και πίπα στην συνεντευξη.
Μερος απο το σχήμα των rebet εμφανίζεται στην ταβερνα Βαγιες στην Αγια Μαρίνα στην Λεσβο.Επιμένοντας ρεμπέτικα πάντα και με κόσμο που ξερει τι ερχεται να ακούσει.
Σε λίγο καιρό μετα τις απόκριες θα εχετε νέα για την επομενη μας δουλειά καθώς και πληροφορίες για την επικείμενη κυκλοφορία της ζωντανής ηχογράφησης του live cd (Το ΟΧΙ του ρεμπέτικου).
Μεχρι τότε καλά να περνάμε όλοι μας .
Απο τους rebet και την χιονισμένη Αγιάσο ευχόμαστε καλές απόκριες σε όλους


Τ